Lihatarvike.fi

Laitteet lihan käsittelyyn helposti kaikkien saataville. Tästä ajatuksesta on vuonna 2019 perustettu lihatarvike.fi verkkokauppa. Lihatarvike.fi tarjoaa laajan valikoiman laitteita ja tarvikkeita lihan käsittelyyn, niin ammattilaisille kuin harrastelijalle. Supermarketit, ravintolat, metsästäjät, poronlihan käsittelijät, lihakauppiaat, kotiharrastajat, suurkeittiöt, lihanjalostajat, unohtamatta vege-tuotteita löytävät kaikki laitteet ja tarvikkeet helposti samasta kaupasta. Toimintamme kulmakiviä on asiantuntemus, nopeus, asikaspalveluhenkisyys ja joustava toiminta. Olemme täällä teitä varten.

Lihatarvike.fi on Kevin Alpinan verkkokauppa, ja olemme jo vuodesta 1985 palvelleet Suomen elintarviketeollisuutta maahantuomalla tuotannon laitteet ja tarvikkeet, katso lisää: www.kevinalpina.fi                                           

Tilamme ja noutopisteemme sijaitsevat Ylöjärvellä ja olet aina tervetullut myös paikanpäälle. Tällöin myös näet laitteen ennen ostopäätöstä.

Tunnemme alamme ja tuotteemme, ja olemme keränneet tähän laajan valikoiman eri hintaluokan laitteita. Kysy rohkeasti lisää, meidän osaaminen on käytössäsi!

- Jimy Kevin / Kevin Alpina Oy